• Mobile App For Android Now Online!

    Download it here. The app is searchable in the Google Play Store under Sailboat Owners.

    Sorry iPhone/iPad users, we are still waiting on Apple. :(

    Click the X in the upper right corner to make this go away

An Embarassing Question ............

Jan 4, 2006
2,654
Hunter 310 Island Hunter West Vancouver, B.C.
................. no it's not ED, incontinence, or anything as trivial as that.

Can anyone offer any help as to why I seem to have lost all the bells and whistles on my page for responding to, or posting a new thread ? Font colour, underline, italics, .......... gone.

Thanks as always.
 

Attachments

Feb 17, 2006
4,703
Lancer 27PS MCB Camp Pendleton KF6BL
I moved this to "Site Talk" so Phil will get notification of a possible issue.

Just my thoughts, cookies. However, cookies do not contain your site information. They do contain login information and maybe so other pertinent data. But most of the configuration data I believe will be stored in your profile.

Is it possible that you may have deleted or modified your profile by accident?
 
Jan 4, 2006
2,654
Hunter 310 Island Hunter West Vancouver, B.C.
An Embarassing Question ............

Is it possible that you may have deleted or modified your profile by accident?
Thanks for moving this to the more appropriate forum, Brian.

No, I haven't altered "edit profile details" (except for adding a few 'aditional details") or changed "customize profile looks" for quite some time. This problem appeared out of the blue about 2-3 months ago.
 
Feb 17, 2006
4,703
Lancer 27PS MCB Camp Pendleton KF6BL
I am trying to replicate your attached image but cannot. Please provide the PC information (PC, OS, etc...) so when Phil comes on board he will not have to ask for that information.

Also, where were you when you tried to post a new thread? What forum or what specific boat brand? I login and post from Lancer Owners.

Added... I think you are accessing the forums from a non-specific site (just SBO.com). When I do that, I do not get Boat Type under Thread Type. Try accessing from the HunterOwners (http://forums.hunter.sailboatowners.com/).
 

Phil Herring

Dethroned Admin
Mar 25, 1997
4,601
Hunter 450 Bainbridge Island
Thanks Brian, you've got a future in tech support!

The important info for this question is the site you post from. If you could send me the complete url that would be great.
 
Jan 4, 2006
2,654
Hunter 310 Island Hunter West Vancouver, B.C.
A Solution to An Embarassing Question ............

Try accessing from the HunterOwners (http://forums.hunter.sailboatowners.com/).

Evil ................... pure evil is what it be.

Don't know how or why, but your explanation is 100% correct.

The site I was logging into, without the bells and whistles was:

http://sbo.sailboatowners.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Somehow, the old correct site:
http://forums.hunter.sailboatowners.com/newreply.php?do=postreply&t=162327

had been changed or metmorphosed into the new one.

Either way, thanks, we're back in business again.
 

Phil Herring

Dethroned Admin
Mar 25, 1997
4,601
Hunter 450 Bainbridge Island
I was hoping that was the case. SBO does have that bug and I haven't been able to trace or fix it. Using another site is the best hack... I mean, solution.
 
Feb 17, 2006
4,703
Lancer 27PS MCB Camp Pendleton KF6BL
The moderators and admin of SBO are glad to be of service.
 
Jan 22, 2008
597
Oday 35 and Mariner 2+2 Alexandria, VA
I was hoping that was the case. SBO does have that bug and I haven't been able to trace or fix it. Using another site is the best hack... I mean, solution.
It is not a bug...it is a feature!